Cautare

591 de rezultate pentru "moaca alin cu ceaune" (2.61 secunde)
Nici o lege din Romania nu prevede ca o persoana care nu-si instaleaza repartitoare de costuri pe caloriferele din apartamentul proprietate personala pana la 31 iulie 2007 poate fi amendata, a aratat secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), Mircea Toader, acelasi care, potrivit presei nationale, ar fi anuntat cu cateva zile in urma ca proprietarii in cauza risca sanctiuni pecuniare de la 500 la 1.000 de lei.
acceptul comunitatilor locale din Oltenia.Proiectul prin care Regia Autonoma Apa Craiova initiaza propria transformare în societate comerciala pe actiuni, în vederea obtinerii statutului de operator regional în servicii de alimentare cu apa si canalizare, a fost votat ieri de 26 dintre cei 27 de consilieri locali ai Baniei.
acceptul comunitatilor locale din Oltenia.Proiectul prin care Regia Autonoma Apa Craiova initiaza propria transformare în societate comerciala pe actiuni, în vederea obtinerii statutului de operator regional în servicii de alimentare cu apa si canalizare, a fost votat ieri de 26 dintre cei 27 de consilieri locali ai Baniei.
18 alin. ... 22 alin. ... Cu alte cuvinte, banii gestionati de un administrator privat vor fi investiti, vor produce profit, vor genera pensii mai mari. ... Nu sunt permise orice fel de investitii, cu orice grad de risc.
Bihorul, cu precadere zona municipiului Oradea, detine o bogatie de surse geotermale care nu este exploatata la un potential care sa se ridice macar la jumatate din capacitati.
Ba chiar si administratorul societatii era obligat sa declare cu câti bani a plecat de acasa.
Potrivit ordonantei privind achizitiile publice, "dupa inaintarea contestatiei catre Consiliu, contestatarul va inainta de indata autoritatii contractante o copie a contestatiei si a inscrisurilor prevazute la alin. ... 271, alin.
Pe data de 4 decembrie 2009, tribunalul Bucuresti a admis "cererea debitorului in temeiul art.107 alin. ... 32 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei" si a dispus "intrarea in faliment prin procedura simplificata a debitorului".
Familia Vasilica si Dan Dumitrescu din Craiova ne-a sesizat in legatura cu actiunea de montare a contoarelor noi de energie electrica de catre furnizorul local, compania ceha CEZ. ... 111 (alin.
Sub genericul "Miscarea de rezistenta", Jurnalul National publica un articol cu titlul "Ouale de aur!, pe care il puteti citi in continuare. Articolul este anuntat in pagina intai cu sloganul "Jos labele de pe pensii si alocatii.
Persoanele trebuie sa stea la cozile infernale de la fiecare institutie in parte pentru a fi la zi cu plata indemnizatiilor. ... veniturile din alte surse, definite conform art.78 alin. ... a) - d) si alin. (2) din Legea nr.571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.
47 alin.1 din Legea fundamentala a Romaniei prevede ca statul este obligat sa ia masuri de dezvoltare economica si de protectie sociala, de natura sa asigure cetatenilor un nivel de trai decent. ... Mai mult decat atat, consider ca aceasta dubla impozitare vine in contradictie cu art.
Presate de iminenta unor procese si de un val de reclamatii la ANPC, bancile se vad nevoite sa isi refaca imaginea si incearca sa cada la pace cu proprii clienti. ... Alin M.
banane 2,89 lei/kg, mere 1,68 lei/kg, ciocolata Heidi cu alune de padure 1,7 lei/100 g, ardei gras 2,49 lei, morcovi 0,99 lei/kg, oua medii 0,22 lei bucata, cascaval pane 17,9 lei/kg, ceafa afumata de porc 15 lei/kg, broccoli 1,99 lei/kg, rosii 2,79 lei/kg, smantana 20% grasime 3,8 lei galetusa de 900 ml, mozzarella 10,6 lei/kg, lapte 1,5 lei litrul.
Este o metoda prin care locatarii dintr-un bloc obtin sume insemnate de bani, cu care sa-si modernizeze condominiul sau sa construiasca acoperis respectivului imobil.
7 al legii transmise spre promulgare completeaza Articolul 8 Alin.
Cristian Scutaru - owner .1Concept Dana Visanescu - Master Stylist Alin Mihalache - Educational Manager Andreea Lascu - Nail Specialist Corina Schiau - Junior Nail Technician Marius Gruia - Master Stylist Antonio Strat - Stylist Roxana Ionescu - Junior Stylist Diana Theodorescu - Junior Stylist Cosmin Patulea - make-up artist "Anul acesta, se poarta nuante de par cat mai naturale:
118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurata cu incepere de la 6 martie 1945, precum si celor deportate in strainatate ori constituite in prizonieri, republicat, cu modificarile si completarile ulterioare, indemnizații academicieni si urmasii acestora, etc.). ... 27 alin. ... 361 alin.
Sper ca baietii au fost atenti cu greutatea si nu vor fi probleme. ... Inaintea primei sedinte de pregatire, staff-ul aluministilor i-a prezentat pe cei trei fotbalisti cooptati in aceasta iarna, Laurentiu Boroiban, Alin Vigariu si Robert Saceanu.
Dupa infrangerea Energiei Rovinari la CSM Bucuresti, scor 81-100, antrenorul echipei gorjene, Slobodan Nikolic, a criticat arbitrajul brigazii alcatuite din Mircea Serban, Alin Faur si Bogdan Podar, aceiasi arbitri urmand sa oficieze si in restanta de miercuri de la Targu Jiu, cu CSU Atlassib Sibiu.
google-analytics.com